Loading...
Leie Beffen? 2018-02-13T09:47:29+00:00

LEIE BEFFEN?

Sjarmerende og autentisk
opplevelsesturisme i og rundt
Bergen by.

Beffen er først og fremst kjent for sin regelmessige og pålitelige ruteferdsel frem og tilbake over Vågen. Men det er også fullt mulig for privatpersoner og bedrifter å leie Beffen til egne formål. Enten det er båttur for turens skyld eller transport til en bestemt destinasjon — Om du leier selveste Beffen får ferden garantert et uforglemmelig særpreg.

Bergen har lange tradisjoner for fremkomst med båt, og mange av byens store severdigheter er tilgjengelige fra vannkanten. Båttransport er derfor en fornøyelig, effektiv og historisk riktig måte å oppleve vestlandshovedstaden. Innover Vågen ligger attraksjoner og landemerker som perler på en snor — Bergenhus festning, Håkonshallen, Bryggen, Fisketorget, Korskirken og Mathallen, med oppfarten til Fløyen kun en kort spasertur unna. Ferden fortsetter rundt Nordnes, hvor man finner Akvariet, Nordnes Sjøbad og Verftet.

Båt er også en god måte å komme seg kjapt til andre bydeler som Sandviken, Laksevåg og Solheimsviken. Eller kanskje det frister med fjordsafari og besøk til Bergens omkringliggende øyer? Uansett hvor ferden bærer hen, navigeres du trygt frem av vår pålitelige kaptein.

Beffen har gjennom årene blitt leid ut til et utall forskjellige formål i og rundt Bergen — Vi ser frem til å la den historiske båten gi deg en minneverdig utfart. Eksempler på anledninger hvor vi står til tjeneste:

  • Blåtur
  • Utdrikkingslag
  • Sightseeing
  • Firmatur
  • Mini-cruise
  • Bryllup, konfirmasjon osv.